[BusyBox 0001093]: Unable to Mount Busybox 1.2.2.1

bugs at busybox.net bugs at busybox.net
Tue Nov 21 14:32:45 UTC 2006


The following issue has been CLOSED 
====================================================================== 
http://busybox.net/bugs/view.php?id=1093 
====================================================================== 
Reported By:                giffordj
Assigned To:                BusyBox
====================================================================== 
Project:                    BusyBox
Issue ID:                   1093
Category:                   Documentation
Reproducibility:            always
Severity:                   block
Priority:                   normal
Status:                     closed
Resolution:                 open
Fixed in Version:           
====================================================================== 
Date Submitted:             11-16-2006 14:30 PST
Last Modified:              11-21-2006 06:32 PST
====================================================================== 
Summary:                    Unable to Mount Busybox 1.2.2.1
Description: 
When trying to mount a file system no matter the file system type, it
always fails.

mount -t ext3 /mnt/lfs /dev/hda1
mount: Mounting /mnt/lfs on /dev/hda1 failed: Block device required 
mount -t ext2 /mnt/lfs /dev/hda1
mount: Mounting /mnt/lfs on /dev/hda1 failed: Block device required 
mount -t ext3 /dev/hda1 /mnt/lfs
mount: Mounting /dev/hda1 on /mnt/lfs failed: Invalid argument
mount -t ext3 /dev/hda1 /mnt/lfs
mount: Mounting /dev/hda1 on /mnt/lfs failed: Invalid argument

====================================================================== 

---------------------------------------------------------------------- 
 rockeychu - 11-16-06 17:26  
---------------------------------------------------------------------- 
Have you node file of /dev/hda1 or directory of /mnt/lfs?
If not, please create it with:

mknod /dev/hda1 b 3 1
mkdir -p /mnt/lfs

and must be sure of ext3 in /proc/filesystems. 

---------------------------------------------------------------------- 
 vda - 11-21-06 06:32  
---------------------------------------------------------------------- 
mount argumets swapped in first case, in second, well, it looks like there
is no ext3 filesystem on that device. Discussion is continued on ml. 

Issue History 
Date Modified   Username       Field                    Change               
====================================================================== 
11-16-06 14:30  giffordj       New Issue                                    
11-16-06 14:30  giffordj       Status                   new => assigned     
11-16-06 14:30  giffordj       Assigned To               => BusyBox         
11-16-06 17:26  rockeychu      Note Added: 0001743                          
11-21-06 06:32  vda            Status                   assigned => closed  
11-21-06 06:32  vda            Note Added: 0001757                          
======================================================================




More information about the busybox-cvs mailing list