[Buildroot] [Solved] Re: ntpdate takes a long time

bruce bushby bruce.bushby at gmail.com
Mon Mar 21 16:19:07 UTC 2011


Yes good point Thomas!

http://bugs.ntp.org/show_bug.cgi?id=1853
I'll follow the bug and update if/when fixed.




On Sat, Mar 19, 2011 at 7:29 AM, Thomas Petazzoni <
thomas.petazzoni at free-electrons.com> wrote:

> Hello,
>
> On Fri, 18 Mar 2011 15:34:36 +0000
> bruce bushby <bruce.bushby at gmail.com> wrote:
>
> > Apologies Michael....I think it got mixed up and pasted the results
> > while still running over "ppp0"
> >
> > It appears the issue is caused by "ntp", I reverted my ntp package
> > version to "4.2.6p1" and now it works fine.
> >
> > The results below show the same commands from:
> > Linux Desktop
> > Embedded running ntp-4.2.6p3 (broken)
> > Embedded running ntp-4.2.6p1 (working)
>
> Sorry, but we can't consider this problem as solved: it seems that the
> version currently packaged in Buildroot has an issue. Every other user
> of the version packaged in Buildroot might face the same problem.
>
> Could you post a bug at http://bugs.ntp.org/ detailing your problem, so
> that maybe the NTP developers can find out what's going wrong ?
>
> Thomas
> --
> Thomas Petazzoni, Free Electrons
> Kernel, drivers, real-time and embedded Linux
> development, consulting, training and support.
> http://free-electrons.com
> _______________________________________________
> buildroot mailing list
> buildroot at busybox.net
> http://lists.busybox.net/mailman/listinfo/buildroot
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.busybox.net/pipermail/buildroot/attachments/20110321/23c92198/attachment-0002.html>


More information about the buildroot mailing list