[Buildroot] build root error with nofpu

Bernhard Fischer rep.dot.nop at gmail.com
Wed Jan 17 18:18:55 UTC 2007


On Wed, Jan 17, 2007 at 09:03:13AM +0800, thomas.luo wrote:
>[root at localhost buildroot]# make
>
>Checking build system dependencies:
>CC clean:                                       Ok
>CXX clean:                                      Ok
>CPP clean:                                      Ok
>CFLAGS clean:                                   Ok
>CXXFLAGS clean:                                 Ok
>sed works:                                      Ok
>which installed:                                Ok
>GNU make version '3.80':                        Ok
>C compiler '/usr/bin/gcc'
>C compiler version '3.4.6':                     Ok
>bison installed:                                Ok
>flex installed:                                 Ok
>gettext installed:                              Ok
>Build system dependencies:                      Ok
>
>make -C /mnt/rootbb/buildroot/toolchain_build_arm_nofpu/uClibc \
>       PREFIX= \
>       DEVEL_PREFIX=/mnt/rootbb/buildroot/build_arm_nofpu/staging_dir/ \
>       RUNTIME_PREFIX=/mnt/rootbb/buildroot/build_arm_nofpu/staging_dir/ \
>       install_runtime install_dev
>make[1]: Entering directory 
>`/mnt/rootbb/buildroot/toolchain_build_arm_nofpu/uClibc'
>install -d /mnt/rootbb/buildroot/build_arm_nofpu/staging_dir/lib
>install -m 644 lib/lib*-0.9.29.so \
>       /mnt/rootbb/buildroot/build_arm_nofpu/staging_dir/lib
>install: cannot stat `lib/lib*-0.9.29.so': No such file or directory

do a rm -rf build_arm_nofpu/* toolchain_build_arm_nofpu/*
then make sure that your BR2_JLEVEL=1 and invoke "make" again and paste
the first error you get.

Providing your .config and the uclibc.config would help, too.



More information about the buildroot mailing list