[Bug 319] New: `modprobe -r` doesnt work

bugzilla at busybox.net bugzilla at busybox.net
Wed May 6 00:33:43 UTC 2009


https://bugs.busybox.net/show_bug.cgi?id=319

           Summary: `modprobe -r` doesnt work
           Product: Busybox
           Version: 1.14.x
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: enhancement
          Priority: P5
         Component: Other
        AssignedTo: unassigned at busybox.net
        ReportedBy: vapier at gentoo.org
                CC: busybox-cvs at busybox.net
   Estimated Hours: 0.0


root:/> modprobe snd-pcm
root:/> lsmod
Module                  Size  Used by    Not tainted
snd_pcm                47348  0
snd_page_alloc          4404  1 snd_pcm
snd_timer              14144  1 snd_pcm
snd                    32580  2 snd_pcm,snd_timer
soundcore               3848  1 snd

root:/> modprobe -r snd-pcm
root:/> lsmod
Module                  Size  Used by    Not tainted
snd_pcm                47348  0
snd_page_alloc          4404  1 snd_pcm
snd_timer              14144  1 snd_pcm
snd                    32580  2 snd_pcm,snd_timer
soundcore               3848  1 snd

root:/> rmmod snd-pcm
root:/> lsmod
Module                  Size  Used by    Not tainted
snd_page_alloc          4404  0
snd_timer              14144  0
snd                    32580  1 snd_timer
soundcore               3848  1 snd

this is current git (2b6497ba84a3c6...), with allnoconfig, and then just the
module stuff turned on:

$ grep =y .config
CONFIG_HAVE_DOT_CONFIG=y
CONFIG_FEATURE_BUFFERS_USE_MALLOC=y
CONFIG_NO_DEBUG_LIB=y
CONFIG_INSTALL_APPLET_SYMLINKS=y
CONFIG_INSMOD=y
CONFIG_RMMOD=y
CONFIG_LSMOD=y
CONFIG_MODPROBE=y
CONFIG_FEATURE_CHECK_TAINTED_MODULE=y
CONFIG_FEATURE_MODUTILS_ALIAS=y
CONFIG_FEATURE_MODUTILS_SYMBOLS=y
CONFIG_FEATURE_SH_IS_NONE=y


-- 
Configure bugmail: https://bugs.busybox.net/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug.


More information about the busybox-cvs mailing list